Fysiozwemmen / hydrotherapie


Vanaf oktober 2016 geven wij fysiozwemmen in zwembad de Duiker van Swetterhage in Zoeterwoude. In verwarmd water (32,6 graden) kunt u onder begeleiding van n van onze fysiotherapeuten in groepsverband(8-12 personen) deelnemen aan een oefenprogramma in een ontspannen, gezellige sfeer. U kunt dit doen bij gewrichtsklachten(arthrose of rheuma) , tijdens uw revalidatie na een hersenbloeding of na bv. een hernia-, heup-, knie- of schouderoperatie maar ook als u bv. MS of de ziekte van Parkinson heeft. Als u het gewoon fijn vindt om in een kleine groep oefeningen te doen in verwarmd water bent u ook van harte welkom! Bij twijfel kunt u ons altijd bellen en de eerste les is een gratis proefles zodat u zelf kunt ervaren of u het prettig vindt. U kunt zich hiervoor telefonisch bij ons aanmelden.


De lessen vinden plaats op dinsdag van 11.15 tot 12.00 uur en van 12.00 tot 12.45 uur en op vrijdag van 8.45 tot 9.30 uur en van 9.30 tot 10.15 uur. U kunt een voorkeur voor dag en tijd doorgeven, plaatsing gaat in overleg afhankelijk wanneer er een plekje vrij is.


Wij maken gebruik van een abonnement per 3 maanden (13 keer 1x/week). De kosten per abonnement bedragen 105,-. Er zijn enkele verzekeraars die een jaarlijkse vergoeding geven voor hydrotherapie, dit kunt u zelf navragen bij uw zorgverzekeraar.